logo_beautyartist
PERMANENTE MAKE-UP

Permanente make-up

Als moderne, drukbezette vrouw wil je er uiteraard op elk moment van de dag stralend uitzien. Gewone make-up kan uitlopen en soms kan het zelfs allergische reacties veroorzaken.

 

Permanente make-up is dé oplossing. Geen probleem meer tijdens het sporten, douchen, zonnebaden en zelfs zwemmen. Uw make-up blijft perfect zitten. ‘s Morgens wint u veel tijd doordat u niet meer staat te prutsen voor de spiegel om die perfecte eyeliner of wenkbrauwen te tekenen.

 

Met permanente make-up kunnen we uw ogen accentueren, uw lippen meer volume geven en uw wenkbrauwen perfect in model brengen op de meest natuurlijke manier.

Voor- en na foto brede eyeliner met wing
Aanbrengen van permanente make-up

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Permanente Make-up lijkt een beetje op een tattoo. Ook hier wordt pigment d.m.v. een ultrafijn naaldje in de huid aangebracht. Na het invullen van een medische checklist bespreken we uw wensen en worden de wenkbrauwen of lippen voorgetekend.

 

Vervolgens wordt de kleur samen gekozen. Daarna wordt de huid plaatselijk verdoofd met een crème op basis van lidocaïne. De gebruikte pigmenten zijn van de beste kwaliteit en medisch gekeurd waardoor allergische reacties uitgesloten zijn.

 

Vooraleer we effectief beginnen te pigmenteren wordt de huid een tweede maal verdoofd met een liquide verdoving. Hierdoor is de huid in de diepte verdoofd en voelt u enkel een licht irriterend gevoel

Wat is microblading?

Naast permanente make-up waarbij gebruik gemaakt wordt van een apparaat met steriele naald, kunnen wij ook uw wenkbrauwen levensecht nabootsen d.m.v. Microblading.

 

Bij deze techniek worden er ultrafijne haartjes in de huid getekend die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Het resultaat zijn mooie, volle wenkbrauwen in een vorm die past bij uw gelaat.

Microblading
Ombrebrows

Wat zijn ombrebrows?

Bij deze techniek worden de wenkbrauwen gepoederd om een ombre-look te creëren. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype geschikt. Het heeft een zachte make-up look als resultaat. Dit houdt in dat de staart van de wenkbrauwen donkerder van kleur zijn dan de basis.


De ideale doelgroep voor deze vorm van PMU zijn degene die voldoende haartjes hebben maar die er graag wat meer gemaquilleerd uitzien. Voor mensen met minder haartjes, kunnen beide technieken gecombineerd worden.