logo_beautyartist
MESOESTETIC

Wat is Mesoestetic?

Mesoestetic Pharma group is een farmaceutisch laboratorium met internationale referfenties op het domein van dermocosmetica en medische esthetiek. Dit laboratorium waarvan de zetel in Barcelona gelegen is, heeft een heel gamma aan revolutionaire producten ontwikkeld. Deze producten bieden een snelle en doeltreffende oplossing voor alle bijzondere behoeftes van de huid.


Ze staan in voor resultaatgerichte behandelingen onderbouwd met wetenschappelijke studies, waarvan de ontwikkeling en de procedures conform zijn aan de meest strikte regels en controles van de farmaceutische industrie. 

BEHANDELINGEN

Huidanalyse
Huidanalyse

Huidanalyse

Meten is weten. Daarom vormt de huidanalyse het vertrekpunt van al onze behandelingen. We kunnen met het blote oog veel zien, maar niet alles. Maar de allernieuwste technologie op het gebied van huidanalyse, kan dit wél. 


Dit unieke apparaat "Skintelligence" maakt met verschillende lichtbronnen 8 foto’s van je gezicht. De speciale software maakt een berekening van het aantal en de grote van de poriën, de diepte van de rimpels, de gelijkmatigheid van de huid en de uv-schade. Eigenlijk wordt er een soort blueprint van je huid gemaakt. Zo krijg je een uitgebreid beeld van jouw huidconditie en kunnen we je gericht adviseren over de beste behandelingen en verzorgingsproducten van Mesoestetic.

Global Eyecon

De Global eyecon is een unieke en specifieke behandeling voor donkere kringen onder de ogen, voor wallen, fijne lijntjes en overhangende oogleden. De huid rondom de ogen is vijf keer dunner dan de huid op je gezicht. Het afvoeren van afvalstoffen is complexer en afhankelijk van interne factoren en de huid rondom de ogen is gevoeliger. Daarom heeft deze dunnere huid een specifieke behandeling nodig.

De eyecon is een speciale behandelkuur die bestaat uit drie behandelingen. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een speciale oogpeeling en door middel van de M.pen microneedling wordt er een concentraat in de huid aangebracht. Daarnaast bevat het oogmasker hydraterende, ontzwellende, depigmenterende en voedende werkstoffen.

Cosmelan

Pigmentatie, de rimpel van de toekomst


Cosmelan is de wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling. Dankzij de revolutionaire Cosmelan-behandeling van Mesoestetic wordt de melaninevorming plaatselijk en uitwendig verminderd. Hierdoor worden pigmentvlekken, te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd.  U krijgt hierdoor opnieuw een pigmentvrije, gezonde en heldere huid.


Cosmelan is de  enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken. Ook is het de enige depigmentatiebehandeling die tijdens de zomer uitgevoerd kan worden.

Mesopeels

Een  peeling is een eenvoudige, maar doeltreffende techniek. Deze techniek veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de huidcellen en van de diepere huidlagen. Mesopeels voorkomt verdikkingen van de huid, zorgt voor een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een egaliserend effect en een vasculaire stimulatie.


Mesoestetic beschikt ook over de unieke MEDISCHE ISO-normen. Deze peeling wordt dus medisch geacht, wat haar onderscheidt van alle andere peelings. 

De Mesopeels gaan namelijk tot in de lederhuid waar andere peelings slechts de hoornlaag bereiken. De Mesopeels zijn gespecialiseerd in: anti-aging, pigmentatieproblemen, acné, couperose en rosacea, striemen, littekens…


Het is aangeraden deze behandeling in een kuur te boeken voor een optimaal resultaat maar ze wordt ook apart aangeboden.

Voor- en na foto mesopeel
Voor- en na foto mesopeel

Microneedling

Een sublieme, doeltreffende en minimaal invasieve techniek voor de stimulering van het huidweefsel. Door het maken van duizenden microkanaaltjes in de huid wordt de huidvernieuwing gestimuleerd en kunnen actieve werkstoffen dieper indringen voor de beste resultaten.


Deze veilige en doeltreffende techniek kan ook gemakkelijk gecombineerd worden met andere medische-esthetische behandelingen, zoals onze mesopeels. Microneedling is geschikt voor alle huidtypes en tal van huidproblemen. Zo kan het toegepast worden bij huidverslapping, hyperpigmentatie, (acné)littekens en striemen. Bovendien beschikken we ook over een botoxlike oplossing voor de bovenkant van het gelaat. Deze werkstoffen gaan de spieren op het voorhoofd en rond de ogen vertragen om rimpelvorming te voorkomen en te verminderen.